Skip to main content

Framtidens Tommy Byggare på Construction Summit

Den 19 mars är det dags för Construction Summit där vi på Tommy Byggare kommer att medverka, framför allt genom Mariam Mohammedamin som utsågs till årets byggkvinna 2023. Vi hoppas att alla som är nyfikna på Tommys Byggare tar sig tid att hälsa på henne.

Tommy Byggare befinner sig just nu i en förändringsprocess med syfte att utveckla företagets marknadsposition. Med ny ledning och förnyad organisationsmodell med tydligare fokus på ansvarsfullt ledarskap, är företaget redo att ta sig an framtiden. Bolaget har sedan starten vuxit till en betydande aktör i Västsverige och har som mål att fortsätta utvecklas.

”Vi är stolta över vår resa, och behöver nu hitta balans mellan tillväxt och lönsamhet”, säger Magnus Munk, styrelseledamot och interim VD på Tommy Byggare. Inom kort tillträder förtagets nyrekryterade VD Magnus Insulan, som har mångårig erfarenhet från Peab.

”Jag ser fram emot att bidra till Tommy Byggares fortsatta resa”, kommenterar Magnus Insulan. Fokus ligger på att skapa en mer effektiv organisation, med tydligare ledarskap och projektstyrning.

Du som är nyfiken på oss får mer än gärna hugga tag i våra representanter under Construction Summit den 19 mars på Sergel Hub i Stockholm.

Artikel på Dagens Industri…