Skip to main content

Socialdemokraterna i Göteborg väljer Götaporten som scen när de presenterar sitt valprogram inför höstens kommunalval.

Ann-Sofie Hermansson, kommunstyrelsens ordförande i Göteborg, höll presskonferens i en av våra byggbodar på Götaporten nu på förmiddagen. Ett väl valt sammanhang.

Götaporten med sina 95 bostäder är ett att flera stora byggprojekt i Göteborg. Totalt planeras för 60 000 nya bostäder i Göteborg fram till 2028. ”-Ett nytt Halmstad” för att citera Ann-Sofie Hermansson.

Tommy Byggare uppför Götaporten på uppdrag av TB-Gruppen. 95 moderna bostadsrätter alldeles intill Axel Dahlströms Torg. Två av de tre pampiga husen reser sig redan upp mot skyn. Inflyttning sommaren 2019.

För mer information, kontakta gärna Anders Axelsson, VD Tommy Byggare, 070-697 83 40