Skip to main content

Vi gör plats för platschefer som vill göra plats för alla

Det går bra för Tommy Byggare. Och när det går bra behövs det folk. Vi är i ett ständigt behov av platschefer och håller därför dörren öppen för att du ska kunna skicka in din spontanansökan – gärna redan idag. Du kommer att få driva projekt i ett välrenommerat byggföretag vars ständiga strävan är att göra plats för alla.

Dina arbetsuppgifter

Som platschef ansvarar du för att driva och leda byggprojekt från start till överlämnande. Det innebär bl a ansvar för ekonomi, tidplaner, arbetsmiljö, kvalitet och medarbetare.

Dina egenskaper

Vi söker dig som har byggteknisk utbildning samt goda kunskaper inom teknik, ledarskap samt planering. Du har erfarenhet av att leda byggprojekt eller entreprenadverksamhet. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper, framför allt är det viktigt att du är en duktig planerare, vågar fatta beslut samt är en god ledare för ditt bygglag.

För mer information, kontakta HR-chef Tommy Larsson 0322-650 423, 0703-77 26 45

Du kan även maila till jobb@tommybyggare.se